Over GISGILDE

Het gilde voor GIS!

Onze visie is om een toonaangevende samenwerkingspartner te zijn voor bedrijven en overheden die inzicht willen krijgen in hun data. Wij geloven dat er naar de gehele keten van de organisatie gekeken moet worden om de juiste mix van bestaande en nieuwe elementen samen te voegen om complexe organisatorische vraagstukken op te lossen. Door samen te werken, luisteren, kennis te delen en expertise te tonen, streven we ernaar om een verschil te maken in een data gestuurde wereld.

Data als Passie!

Bij de GISGILDE staan onze kernwaarden centraal in alles wat we doen. Passie voor ons vak is wat ons drijft en ons elke dag inspireert om te blijven innoveren en onze klanten te helpen efficiënter te werken. Onze expertise en jarenlange ervaring stellen ons in staat om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Bij de GISGILDE heerst er een vriendelijke en informele sfeer, waarbij we altijd meedenken met onze klanten om hen te voorzien van de beste oplossingen en adviezen. Als bedrijf zijn we gedreven om voorop te lopen in onze branche en constant te blijven ontwikkelen. 

In 2020 is Joey van Kuijck gestart met GISGILDE om mensen en organisaties te helpen om inzicht te krijgen in complexe ruimtelijke vraagstukken. Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Van jongs af aan was er altijd al de fascinatie voor computers, cartografie en causaliteit. Dit heeft zich in de loop der jaren vertaald tot een steeds grotere passie voor de Geo-ICT.

Joey van Kuijck

Joey van Kuijck

Eigenaar van GISGILDE